Advies

Wij bieden u hulp en persoonlijk advies.
Grondig advies voorafgaand aan de werkzaamheden kan u veel tijd en geld besparen. Door onze ervaring met verschillende type woningen, gebouwen en bijbehorende werkzaamheden kunnen wij u voorzien van het juiste advies voordat het project wordt gestart.

Vrijblijvend gesprek
Renovatie of nieuwbouw brengt vaak vele vragen met zich mee. Die vragen willen wij graag voor u beantwoorden. In een vrijblijvend gesprek lichten wij u toe welke mogelijkheden en oplossingen er zijn voor uw project. Uw specifieke wensen vormen altijd de basis van ons gesprek. Één aanspreekpunt, wel zo handig!

Eén aanspreekpunt voor uw gehele verbouwing maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Vaak zijn er bij een bouwproject diverse zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Daarnaast vereisen verschillende typen werkzaamheden vaak veel planning en organisatie (denk aan stucwerk, elektricien en natuurlijk timmerwerk). Wij kunnen u begeleiden bij uw gehele verbouwtraject, zodat u tijd en ook geld bespaard. Samen werken we aan een optimaal resultaat.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

SMINK-BOUW